Airco Lelystad

Zuivere lucht en een aangename binnentemperatuur

Wil je graag schone en gezuiverde lucht in huis? Of wil je op warme dagen genieten van een prettige binnentemperatuur en op koude dagen de ruimte juist aangenaam verwarmen? Dat kan met een energiezuinige airco en de juiste ventilatiesystemen. Air2Cool uit Lelystad adviseert je graag over de verschillende typen en merken aircosystemen. Zo weet je zeker dat je de juiste airco voor jouw huis of bedrijfspand kiest. Vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende offerte op. Binnen 2 werkdagen nemen we contact met je op.

Heb je nog vragen over onze airco’s? Stel ze gerust aan onze aircospecialisten door contact met ons op te nemen. Stuur een email naar info@air2cool.nl of bel 085 043 67 03.

Waarom een airco van Air2Cool?

Air2Cool is dé aircospecialist van Lelystad en omstreken. Door middel van onze airco’s, warmtepompen en andere diensten helpen we je om je binnenklimaat op peil te houden, zodat je geniet van een prettige en schone leefomgeving. Air2Cool adviseert je niet alleen over airco’s, maar denkt ook graag met je mee over nog meer manieren om je woning te verduurzamen en zo een gezonde leefruimte te creëren.

Advies op maat

Bij Air2Cool geven we advies op maat en zoeken we graag voor je uit welk type aircosysteem het beste bij jouw ruimte en wensen past.

Samenwerkingsverbanden met klimaatbeheersingsspecialisten

We hebben samenwerkingsverbanden met vele klimaatbeheersingsspecialisten, waardoor we je van a tot z tot dienst kunnen zijn. We voorzien je van advies, informatie en installeren en onderhouden je airco graag.

Een aangename temperatuur in huis

Airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Een airco heeft naast een koelfunctie vaak een verwarmfunctie. Je stelt door middel van een afstandsbediening of bedieningspaneel eenvoudig in tot hoeveel graden je airco in Lelystad de ruimte moet koelen of verwarmen. Wanneer deze temperatuur is bereikt, past de snelheid van de motor zich automatisch aan. Deze slimme technologie zorgt ervoor dat je bespaart op je energierekening. Je hoeft je airco niet steeds aan en uit te zetten. Het telkens starten en stoppen kost namelijk meer energie, dan wanneer je de airco op een lagere snelheid continu aan laat staan.

Schone en gezuiverde lucht

Los van het feit dat airco’s koelen en verwarmen, zuiveren de moderne exemplaren de ruimte. Moderne airconditioningsystemen bevatten namelijk meerdere filters om de lucht te zuiveren. Door de speciale filters haalt de airco stofdeeltjes, bacteriën, schimmels en micro organismen uit de lucht. Op deze manier hebben bijvoorbeeld hooikoortspatiënten minder klachten binnenshuis. Ook heb je minder last van nare geurtjes in huis of in je bedrijfspand.

Hoeveel kost een airco?

De kosten van een airco zijn van een aantal factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan het merk en type airco, maar ook de lengte van de leidingen speelt een rol in de totale kosten. Vanwege de verschillende factoren is het helaas niet mogelijk om een vaste prijs te benoemen. Wil je een prijsindicatie ontvangen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan. Zorg ervoor dat je je wensen en het budget zo gedetailleerd mogelijk weergeeft, om een zo accuraat mogelijke indicatie te ontvangen.

Airco’s met energielabel A++ en A+++

We leveren uitstuitend fluisterstille en energiezuinige airco’s met energielabel A++ en A+++. Deze airconditioningsystemen hebben een zeer laag energieverbruik en zijn daardoor beter voor het milieu dan airco’s met een lager energielabel (A tot G). Bovendien maken we gebruik van een efficiënt en milieuvriendelijk koelmiddel.

Onze aircotypen, -merken en -modellen

Bij Air2Cool leveren we airconditioningsystemen van 6 verschillende A-merken, namelijk: Daikin, LG, Midea, Mitsubishi, Panasonic en Samsung. Daarnaast heb je keuze uit single split-airco’s, multisplit-airco’s en voor grote huizen of gebouwen bieden we VRF-systemen aan. Ook is het mogelijk diverse binnenunits te combineren. Heb je nog geen specifiek merk, type of model op het oog? Dat is geen enkel probleem. We staan zowel telefonisch als via de mail voor je klaar met advies op maat.

Merken

 • Daikin
 • LG
 • Midea
 • Mitusbishi
 • Panasonic
 • Samsung

Typen

 • Single split-airco’s
 • Multisplit-airco’s
 • VRF-systemen

Modellen

 • Wandmodellen
 • Vloermodellen
 • Plafondmodellen
 • Cassettemodellen
 • Kanaalmodellen
 • Inbouwmodellen

Service en onderhoud

Wanneer je een airco aanschaft bij Air2Cool zorgen we er meteen voor dat hij vakkundig wordt geplaatst. Daarnaast schakel je ons eenvoudig in voor het onderhouden van je airco. Door de airco goed te laten onderhouden, verklein je de kans op storingen of andere problemen en gaat je airco langer mee. Geeft je airco een storing aan of is er een ander probleem? We zijn 24/7 bereikbaar en helpen je zo snel mogelijk.

Neem contact op met Air2Cool in Lelystad

Heb je vragen of behoefte aan meer informatie over gezuiverde lucht, een aangename temperatuur in huis of airco’s in het algemeen? Air2Cool in Lelystad is je graag van dienst. Neem contact op met onze aircospecialisten door te bellen naar 085 043 67 03 of een mail te sturen naar info@air2cool.nl.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je graag een woning of bedrijfspand met een aangename temperatuur en gezuiverde lucht? Vraag hieronder een gratis en vrijblijvende offerte aan.