Service en onderhoud

Voor professionele service en vakkundig onderhoud aan je airco en warmtepomp schakel je Air2Cool in. We zijn gespecialiseerd in het duurzaam onderhouden van koelings- en verwarmingssystemen en zorgen ervoor dat je niet hoeft om te kijken naar je klimaatbeheersing. Het maakt niet uit of je de warmtepomp of airco bij ons hebt aangeschaft of bij een andere partij, we voeren graag grondig onderhoud uit om je duurzame verwarming of koeling nog jaren mee te laten gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie of het opstellen van een onderhoudsplan.

  Al meer dan 15 jaar dé specialist in verwarmings- en koelingssystemen
  Verleng de levensduur van je airco of warmtepomp door vakkundig onderhoud
  Full service klimaatbeheersing, van monteren tot onderhoudscontracten

Onderhoud aan airco

Om de levensduur te verlengen en de lucht zo zuiver mogelijk te houden, heeft je airco onderhoud nodig. Wanneer de airconditioning meer dan 3 kilo koelmiddel bevat, is onderhoud zelfs verplicht. Wil je weten of jouw airco verplicht onderhouden moet worden of direct een onderhoudsbeurt inplannen? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer het onderhoud niet verplicht is, raden we aan om de airco jaarlijks na te laten kijken. De airco is onder andere aan een onderhoudsbeurt toe wanneer de airco:

  • minder koelvermogen heeft. Dit is het geval wanneer de airco er langer dan normaal over doet om de kamer te koelen;
  • meer geluid maakt dan gewoonlijk. Dit komt vaak door een verstopte filter of een mechanisch probleem;
  • meer energie verbruikt. Wanneer je energiekosten ineens hoger zijn, kan dat komen door het energieverbruik van je airco.

Onderhoudscontract airco

Voor een optimaal werkende airco stellen we graag samen een onderhoudscontract op. Op basis van het type airco, het gebruik, verbruik en je wensen, maken we een planning voor het onderhoud van je airco. We komen bijvoorbeeld jaarlijks of tweejaarlijks langs voor een check-up, zodat je airco goed en efficiënt blijft werken. Wel zo handig! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudscontracten.

Onderhoud aan warmtepomp

Ook een warmtepomp heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Doordat onze warmtepompen erg duurzaam en van de hoogste kwaliteit zijn, is onderhoud ongeveer eens per twee jaar nodig. Zo blijft de warmtepomp in topconditie, voorkom je mechanische problemen en houd je je energiekosten laag. Wanneer je merkt dat de warmtepomp niet goed werkt, meer geluid maakt of een storing heeft, neem dan direct contact met ons op. We komen zo spoedig mogelijk langs om de warmtepomp te repareren.

Service van Air2Cool

Wil je meer weten over het onderhoud en de service van Air2Cool? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. We beantwoorden je vraag of je offerteaanvraag zo spoedig mogelijk. Wil je meer informatie over de aanschaf of montage van een duurzame airco of energiezuinige warmtepomp? Daar helpen onze specialisten je ook graag mee.