Verduurzamen bedrijfspand

Verminder je CO2-uitstoot en bespaar op de energiekosten

Milieuvriendelijk en -bewust ondernemen begint bij het verduurzamen van je bedrijfspand. Door dit te doen verminder je niet alleen de CO2-uitstoot van je bedrijfspand, maar creëer je ook een fijne en schonere werkomgeving voor je werknemers. Plaats bijvoorbeeld een energiezuinig ventilatie- en/of aircosysteem. Een groot voordeel is dat je ook aardig wat bespaart op de energiekosten. Air2Cool helpt je graag bij het verduurzamen van je bedrijfspand. We leveren, installeren en onderhouden energiezuinige airco’s en duurzame verwarmingsmogelijkheden, zoals warmtepompen. Daarnaast bieden we speciaal voor het midden- en kleinbedrijf verschillende duurzame koel- en vriesinstallaties, zoals koeltoonbanken, koelcellen en vriescellen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor het verduurzamen van je bedrijfspand of wil je direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op via de onderstaande buttons.

Voordelen verduurzamen bedrijfspand

Het verduurzamen van je bedrijfspand brengt een aantal voordelen met zich mee:

  Voorbereid op de toekomst. Per 1 januari 2023 moet ieder kantoor van de overheid minimaal energielabel C of hoger hebben.
  Verminderen van de CO2-uitstoot, doordat je geen gebruik maakt van aardgas.
  Betere en schonere luchtkwaliteit.
  Besparen op je energiekosten.
  Je komt mogelijk in aanmerking voor duurzaamheidssubsidies- en/of fiscale voordelen door regelingen, zoals: Energie-investeringsaftrek (EIA), Milieu-investeringsaftrek, Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE).

Waarom schakel je Air2Cool in?

Air2Cool helpt je graag om je bedrijfspand te verduurzamen met energiezuinige mogelijkheden, zoals airco’s, warmtepompen, ventilatiesystemen en diverse koel- en vriesinstallaties. Wanneer je Air2Cool inschakelt heb je geen andere partij meer nodig. We helpen je graag van a tot z: van advies op maat tot het onderhouden van de klimaatsystemen.

Verder ervaar je de volgende voordelen:

  • 15+ jaar ervaring
  • Deskundig advies door onze klimaatspecialisten
  • We leveren maatwerk
  • We werken uitsluitend met bekende A-merken.

Neem contact met ons op

We zijn bereikbaar voor al je vragen omtrent het verduurzamen van je bedrijfspand. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand? Onze klimaatspecialisten stellen graag een op maat gemaakt plan voor je op. We zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar. Daarnaast is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.