Over ons

Air2Cool

Air2Cool is dé klimaatspecialist voor particulieren en bedrijfsruimtes, voor het verduurzamen van woningen of bedrijfspanden. Air2cool zorgt voor een optimaal binnenklimaat door middel van energiezuinige airco’s en energiezuinige warmtepompen. Hierbij gaat Air2Cool verder dan het geven van advies over en het installeren van airco’s en warmtepompen. Air2Cool helpt je de luchttoevoer in huis te verbeteren, om een gezonde leefomgeving te creëren. Daarnaast komen we graag langs bij je midden- en kleinbedrijf voor het realiseren van een duurzaam bedrijfspand door middel van energiezuinige koel- en vriestechnieken.

Air2Cool schakel je verder in voor (preventief) onderhoud aan je airco en warmtepomp en we komen langs bij storingen.

De oprichters van Air2Cool

Danny Totaal Service en Inntens klimaattechniek hebben hun krachten gebundeld en samen Air2Cool opgericht. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring in de klimaattechniek en werken al een lange periode samen. We zagen daarom genoeg mooie kansen om samen een bedrijf op te richten.

Onze visie: Better air, better life

We hebben de onderneming Air2Cool opgericht vanuit de visie ‘Better air, better life.’ De toevoer van schone lucht, het ventileren van jee woning of bedrijfsruimte en het verwarmen en koelen van de ruimte zorgen voor een betere leefkwaliteit.

Door klimaatverandering is er meer vraag naar duurzame airco- en warmtepompsystemen. Met onze deskundige medewerkers en veel kennis van koeltechniek leveren we een specifieke bijdrage aan het verbeteren en gezonder maken van je leefomgeving.

Dagelijks geven we deskundig advies, begeleiden we projecten voor duurzame oplossingen ten behoeve van ventileren, koelen en het verwarmen van woningen en overige werk en leefruimtes.